☻Dag 4 – Det här åt jag idag.

Frukost: Macka ägg och oboy
Har inte ätit nå mera idag.
Men senare ska vi äta kycklig champinjoner bambuskott och riiis! Muuummaaa!

☻Dag 3 – Mina föräldrar.

Mina föräldrar heter Urban och Eva. Helt ärligt talat så vet jag inte hur många år dom är, skulle gissa på att pappa är 46 och mamma 41...

Min mamma: Är den bästa mamman man kan önska sig! Hon är snäll har humor, är oftast glad, och ställer alltid upp för mig och min bror! Hon jobbar i Karlholm på ett ålderdoms hem, och det har hon gjort bra länge nu.
Jag och min mamma står varandra väldigt nära och jag kan prata med henne om exakt vad som helst så förstår hon. Jag har nog inte ärvt så mycket av min mamma, hon är brunhårig jag är blond, hon har mörkare hud jag har ljusare. Så i utseendet har vi ingenting gemensamt, men i personligheten har vi det. Båda är glada och har humor!
Båda vi är nog bra lyssnare och har ungefär samma musiksmak. Och det som jag verkligen älskar med mamma, det är att hon är lite ungdomlig av sig, och inte en sur tant!
Jag älskar min mamma så enormt mycket!

Min pappa: Är en kort rund brevbärare! Han har världens skööönaste humor, men har även ett jävla temprament ;)
Han är oftast glad, men är lite småsurig. Han är även som mamma, han ställer upp för mig och lillebror.
Pappa jobbar på Posten här i Tierp, och det har han gjort i väldigt många år.
Jag och pappa står inte varandra så jättenära. Det är mest mamma jag vänder mig till om jag vill prata.
Men pappa och jag är väldigt lika. Jag har nog ärvt nästan allt från min pappa. Vi har båda blondt hår, samma ögonfärg, exakt samma näsa, och skrattet har jag nog också fått från honom. Men personligheten har jag inte fått från honom, visst jag har ju samma humor som honom.
Älskar min pappa så enormt mycket!

☻Dag 2 – Min första kärlek.

Min första riktiga och seriösa kille är den killen som jag har nu. Tidigare har det inte varit något seriöst.
Iallafall, han heter Alexander Holmgren och är 19 år, och bor här i tierp precis som mig. Vi småpratade i slutet av 2009, men slutade prata. Sedan i början av 2010 typ, bestämde vi oss för att vi skulle träffas, så vi träffades vid lidl och gick sedan hem till honom. Efter det började vi träffas lite då och då, men efter ett tag slutade vi prata helt. Och så höll det på några gånger, innan vi började hålla kontakten helt. I juni eller något sånt blev vi lite smått på g, men det blev inge av det. Men sen i juli någongång började vi snacka, och nu vart det mera seriöst. Vi började träffas ofta och smsade alltid med varandra. Och då vart vi på g, på riktigt typ. OCh sedan 24 juli då blev det vi. Vi har nu varit tillsammans i 6 månader och 3 dagar, och det känns helt underbart!
Jag hoppas att jag har hittat den killen som jag vill spendera resten av mitt liv, det känns så nu iallafall, och jag kommer ändå aldrig att kunna släppa honom. :D

☻Dag 1 – Presentera mig själv.

Jaa....jag heter Ellenor men kallas för Elle. Jag är 15 år och bor i tierp med min lilla familj,bodde i mehedeby före men vi flyttade hit förra året i novemeber. Jag trivs mycket bättre här än vad jag gjorde i mehedeby, och jag har lättare o vara med älskling. Jag är en glad tjej med världens sämsta humor, men har även mina sura stunder, men det har väl alla. Min fritid spenderas nu mest med min kille, som jag blev tillsammans med förra året i juli. Han heter Alexander och det är han som har gjort mitt liv underbart! För några år sen så spelade jag fotboll i mehedeby, men jag tröttnade och sluta. Istället så började jag på volleyboll och de höll jag på med ett tag, men jag tröttnade på det också, och sedan vart det att jag började spela fotboll i s-fors ett tag, men de höll inte så länge de heller innan jag slutade. Och nu för tiden så håller jag inte på med någon sport alls, men jag börjar känna suget på att börja spela lite volleyboll igen, så jag ska väl ta och börja röra på mig nu snart!!
Jag går på Aspenskolan här i tierp i 9:an, men nästa år så börjar jag på högbergs på något program.
Jag har iallafall en lillebror som är 13 år och heter Emil. Och självklart har jag mina förläldrar.

Det finns nog inte så mycket mer o skriva skulle jag tro ^^

pecae out

liistaaa

gör den bara för att jag inte har nå liv



☻Dag 1 – Presentera mig själv.
☻Dag 2 – Min första kärlek.
☻Dag 3 – Mina föräldrar.
☻Dag 4 – Det här åt jag idag.
☻Dag 5 – Vad är kärlek.
☻Dag 6 – Min dag.
☻ Dag 7 – Min bästa vän.
☻Dag 8 – Ett ögonblick.
☻Dag 9 – Min tro.
☻Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
☻Dag 11 – Mina syskon.
☻Dag 12 – I min handväska.
☻Dag 13 – Den här veckan.
☻Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
☻Dag 15 – Mina drömmar.
☻Dag 16 – Min första kyss.
☻Dag 17 – Mitt favoritminne.
☻Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
☻Dag 19 – Detta ångrar jag.
☻Dag 20 – Den här månaden.
☻Dag 21 – Ett annat ögonblick.
☻Dag 22 – Det här upprör mig.
☻Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
☻Dag 24 – Det här får mig att gråta.
☻Dag 25 – En första. 
☻Dag 26 – Mina rädslor.
☻Dag 27 – Min favoritplats. 
☻Dag 28 – Det här saknar jag.
☻Dag 29 – Mina ambitioner.
☻Dag 30 – Ett sista ögonblick.

RSS 2.0