☻Dag 16 – Min första kyss.

Tyvärr så kommer jag ihåg min första kyss.
Men det var iallafall i mehede i en skog, när jag var med några kompisar. Vi stod o pratade o massa. Sen tog en kille med mig lite längre bort från dom andra, o han kysste mig. Jag var inte så gammal då, men ändå inte jätteliten.
Och jag tänker faktiskt inte berätta vem det var med, för det är ingen behöver veta. Och det är inget jag vill komma ihåg heller. Menmen gjort är gjort :P

☻Dag 15 – Mina drömmar

Mina drömmar är väl att jag är tsm med min älskling livet ut...hoppas verkligen!
Jag har många drömmar. Vill flytta till uppsala, skaffa 2 barn, få ett bra jobb.
Mina drömmar är som mina framtidsplaner. Jag vill faktiskt redan nu flytta hemifrån o skaffa familj... men det är man väl lite för ung för tyvärr, får väl vänta ett tag till.
Har massor med drömmar, men man ska ju inte drömma för mycket, för allt kommer ju inte slå in tyvärr.

Men det mesta jag vill är att jag är att jag är tsm med Alex livet ut!

☻Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

Ja..idag hade jag på mig kläder hahahah såklart!
En svartvit randig tunika
ett svart linne
svarta jeans
vita trosor
svart bh
vita strumpor

och självklart hade jag på mig smink
mascara o foundation ^^

☻Dag 13 – Den här veckan.

Den här veckan har jag inte gjort så mycet alls.
Måndags: Var jag o tränade volleyboll med älskling, gick faktiskt bra!
Tisdags: Var jag också med älskling, eftersom det var alla hjärtansdag. Och han var supeeergullig och köpte nå badrosor till mig, och lite annat gott!
Onsdags: Var jag med Bea..vi gjorde inte så mycket, satt o fjollade oss som vanligt :D
Idag: Har jag varit i skolan, väntar på att hoolger ska komma till tierp igen, så jag får träffa min lilla plutt ;)

☻Dag 12 – I min handväska.

Jag har alltid min lilla gulliga rosa handväska med mig typ...
I den har jag alltid:
2 foundation
5 mascaror
en kajal(vit)
en hårborste
deo
min älskade parfym!
och ibland slinker det t.o.m ner ett linne (a)

☻Dag 11 – Mina syskon.

Jag har bara en lillebror som heter Emil och är 13 år.
Vi har väl alltid varit ganska tajta även fast vi bråkar jämt typ.
Jag vetinte riktigt hur jag ska beskriva honom, men han håller på att växa om mig iaf :'o han är blond precis som mig, har blåa ögon, och är väldigt blyg och försiktig av sig när det är människor omkring honom. Hemma är han en djävul, helt psyko, speciellt vid datan. Hans liv går mest ut på data typ, det är de enda han gör om dagarna, om inte vi släpar med honom någonstans.
Även fast vi skriker hora,fitta,slampa osv till varandra så kommer vi alltid att älska varandra. Jag kommer ju inte precis slippa honom eftersom han är min bror och vi har mycket gemensamt. Vi spelade även i samma fotbollslag ett tag förut när det var blandade åldrar, men det gick det med.
Han är också väldigt störig, han är ju i den åldern nu, så det är jobbigt för hela min familj -.- Den enda han är snäll mot typ det är dom i skolan och min kille! Vilket gör mig väldigt irreterad..men det är väl bra det med. För om han hade varit störig mot Alex hade han varit ganska körd.

Menmen...älskar honom iaf <3
Ni får en gammal bild på honom :P

☻Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Idag hade jag på mig...

En rosa tjocktröja från Cubus
Ett svart linne från Gina
Ljusa jeans från någonstans
Rosa trosor från Cubus
Svart/Blå BH från Newyorker
Och vita strumpor


☻Dag 9 – Min tro.

Helt ärligt, så har jag ingenting att skriva här. Eftersom jag inte tror på Gud eller något liknande.

☻Dag 8 – Ett ögonblick.

för ett ögonblick trodde jag att det inte skulle bli vi
för ett ögonblick kände jag att det kanske skulle bli vi
för ett ögonblick önskade jag att det skulle bli vi
i nästa ögonblick så började jag hoppas och tro
och det slog in och det bli
vi två

☻ Dag 7 – Min bästa vän.

Min bästavän nu är Beatrice Norling, jag hade en annan förut, men vi kom ifrån varandra av en anledning... ajja..

Beatrice Sanna Isabell Norling, född 95-08-02

Denna tjej är en sån underbart tjej! Alltid glad, har samma humor som mig, vilket är väldigt bra. Vi har fan alltid kul tillsammans. Hon har fett bra musiksmak och ställer alltid upp om det är något.
Vi träffas typ aldrig på fritiderna, men är alltid med varandra i skolan. Vi skrattar fan åt allting, det går inte en minut utan att vi skrattar, vi är bra sjuka tillsammans.
Nu när jag har flyttat till tierp så har vi inte så jättelätt att vara med varandra efter skolan, eller på helgerna.
När jag bodde i mehedeby, så var vi jämt varandra. Vi har nog varit bästisar i 2-3 år. Vi har såååå många minnen tillsammans. Vi har gjort så mycket skit, men också många väldigt bra saker. Vi har nog alltid varit mest på sommaren. Sommaren 2010 så var vi fan varenda dag, badade, cyklade, sprang ut på nätterna, ja vi gjorde allt. När jag var på g med hoolger ville jag inte åka själv till tierp och träffa honom, eftersom jag var väldigt blyg, och den person som fanns där då och följde med det var Bea.

Du är en sån otroligt härlig människa! Man kan aldrig ha tråkigt med dig.
Jag älskar dig som min bästavän och det kommer jag alltid att göra. Jag kommer alltid att ställa upp för dig i alla lägen.
Vi måste fan ta o vara igen som förut, men det fixar vi frugan!
B+E förfan alltid. :D


☻Dag 6 – Min dag

Började med att jag vaknade kl 7 imorse. Gick upp och gjorde mig iordning för skolan. Åkte till skolan runt tio i åtta, fick skjuts av mamma. Hade massa tråkiga lektioner.
Men det som var kul, var att Bea var tillbaka idag! Har saknat henne så! Men nu är min fru tillbaka ;)
Efter skolan åkte jag och Hoolger hem till mig, när vi kom hem till mig kom jag på att jag inte hade någon nyckel, så vi vände och åkte till farmor, för min lillebror var där. Tog med oss honom hem.
Låg och tog det lugnt med Hoolger ett tag. Vid halv fyra drog vi iväg och tog en pizza. Efter det skjutsade han mig till Markus. Och ni sitter jag här hos honom och bloggar.
Vi ska snart dra till Unkan och vara där ett tag. Efter ska vi hit o kolla på nån serie.
Senare kommer Hoolger ikväll och hämtar mig, och kanske sover hos mig.

☻Dag 5 – Vad är kärlek.

Kärlek för mig är som en pirrande känsla i magen när man ser,hör eller rör den man älskar. Kärlek kan vara på många olika sätt, ibland kan det vara helt underbart men ibland suger de.
Att hitta någon man verkligen tycker om, kan få en att må bättre, man har alltid någon och prata med, alltid ågon som finns där och ställer upp, och man vet att denna person älskar en.
Att känna sig älskad av en person, är väldigt speciellt. Eftersom denna personen gillar dig väldigt mycket, och du kan känna dig speciell. Kärlek är något som kommer och går. Det är inte alltid så att man hittar den rätta, men det finns alltid någon person här i världen som kan bli din. För att bli älskad så måste man ju visa mycket kärlek och lycka till personen, det får ju den att gilla dig mera.


Kärlek för mig är nu Alexander! Och jag hoppas och tror att det här förhållandet kommer att hålla bra länge! Bara vi båda vill och försöker, så kommer det här att bli ett underbart liv tillsammans. Alexander är den första som har visat mig så mycket kärlek, han gör verkligen allt för mig, han är en ängel. Jag har aldrig trott på kärlek, men nu har den  slagit in i mitt liv, och jag är riktigt lycklig.

RSS 2.0